23 Ara 2021

Cargill Tarım ve Gıda San. Tic. A. Ş. ASMÜD Ailesine Katıldı

Gıda, tarım, endüstriyel ürün ve finans alanlarında hizmetler sunan 70’ten fazla ülkede 160 bin çalışanı ile 155 yıldır faaliyetlerini sürdüren ve asfalt konusunda bitüm modifikasyonu, gençleştirici, soyulmayı önleyici  katkılar ile emülgatör ve ılık karışım asfalt katkıları üreten, asfalt dizaynı ile kalite kontrolünde laboratuvar ve mühendislik hizmeti veren Cargill’in 1960 yılında Türkiye’de kurduğu Cargill A.Ş. ( www.cargill.com.tr) firması 16 Eylül 2021 tarihi itibariyle Derneğimize üye olmuştur.

Ülkemizde asfaltın odak merkezi olan ASMÜD’ün çatısı altında yer alan Cargill’e hoş geldiniz diyor katılımlarının derneğimize güç kattığını belirtmek istiyoruz.

Cargill Türkiye’de Bursa, Balıkesir, Kocaeli ve Sakarya illerindeki üretim tesisleri ile gıdadan tekstile, boyadan asfalta, plastikten inşaata kadar birçok sektörün ihtiyaç duyduğu ürünleri üretmektedir. Dilovası fabrikasında asfalt sektörü için bitüm emülsiyonu üretiminde kullanılan emülgatör ile soyulmayı önleyici katkı üreten firma, Cargill Anova® markası ile dünyada tanınmış Rejuvenator (Asfalt Gençleştirici Katkı) ve Ilık Asfalt Katkısının Türkiye’de bilinirliğinin artırılmasını ve kullanımının yaygınlaştırılmasını hedeflemektedir.

Üyesi olduğumuz Avrupa Asfalt Üstyapı Birliği-EAPA'nın da katılımcı üyesi olan Cargill’in ürünleri hakkında detaylı bilgiye www.asphaltsolutions.cargill.com/ adresinden ulaşılmaktadır.

Bioendüstriyel Kategori Satış Müdürü Dalida Erissever Erlevent tarafından Derneğimizde temsil edilen Cargill Tarım ve Gıda San. Tic. A.Ş. tanıtım bilgisi için lütfen tıklayınız.


Diğer haberler için tıklayınız..

Powered by Sisyön