14 May 2024

Yeni Üyemiz ErichHahn A.Ş.

Bitüm ekipman pazarında 2018 yılından bu yana Eskişehir’de faaliyet gösteren, viskoz petrol ürünleri taşıma ve depolama otomasyon ekipmanı üreticisi ErichHahn Makina San. Ve Tic. A.Ş., Mayıs 2024 itibariyle Derneğimiz üyeleri arasına katıldı.

ErichHahn A.Ş., üretim tesisi Eskişehir'de bulunan, Bursa Merkez ofis, Rusya ve Kazakistan ofisleri ile Bitüm işleme, taşıma, depolama ekipmanlarından depolama tankları, mini mobil terminal tesisleri ve pompalama sistemleri ile PMB üretim tesisi ünitelerini üretmektedir.

Firmanın temelleri ilk olarak Almanya’da atılmış, Türkiye’den önce Rusya pazarına girerek, alanında sektörün lider konumuna yükselmiştir. ErichHahn A.Ş, başta Gazprom ve Lukoil gibi dünya markası kuruluşlara büyük bitüm terminal tesislerinin satışını ve kurulumlarını gerçekleştirmiş, Kazakistan'da, Kırgızistan'da, Moğolistan'daki devlet kurumları ile yeni Bitüm Terminali projelerinin tedarik/üretim süreçlerine başlamış, başarılı bir Türk firmasıdır.

Türkiye pazarındaki saygın kuruluşlar ile çalışmalarını arttırarak, iç pazarda da lider olmayı hedefleyen ErichHahn A.Ş. hakkında detaylı bilgiye www.erichhahn.com.tr adresinden ulaşılmaktadır.

Asfalt sektörünün tüm taraflarını çatısı altında toplayan ASMÜD, ErichHahn A.Ş. gibi güçlü bir firmanın asfalt ailesi içinde olmasından duyduğu memnuniyetle, Dernek amaç ve hedefleri doğrultusunda destek ve işbirliği ile çalışmalarına daha büyük temsil gücüyle devam edecektir.


Diğer haberler için tıklayınız..

Powered by Sisyön